Information om dödsbon Stockholm

Letar du efter information om dödsbon Stockholm? Dödsbon är ett hem som blivit kvar efter att en nära person dött. Det kan vara en vän eller en familjemedlem. I många fall så hamnar rätten till dödsbon till en närgående i släkten.

I detta ingår alla de ägodelar, möbler, värdesaker som finns kvar i dödsbon. Många väljer att dela upp värdesakerna i dödsbon mellan den släkt som var nära den avlidne. Men till dödsbon kommer mycket jobb. Det första man behöver göra i dödsbon i Stockholm är att gå igenom alla saker och sortera det som ska sparas, delas upp mellan familjen, och det som ska slängas. Det kan vara en svår process, dels av emotionella skäl, men även att bestämma vem ska få vad.

Saker över?

Om det finns saker över som det till exempel inte finns plats för så kan man sälja det. Vill man inte sälja privat så kan man vända sig till oss i Stockholm som köper upp de saker ni inte vill spara.

Efter det blir det att flytta det som ska sparas och sedan städa upp eventuella dödsbon. Vi specialiserar oss även i detta, och har lång erfarenhet av att hjälpa till i att iordningställa dödsbon i Stockholm.

Slutligen väljer de flesta i Stockholm att sälja dödsbon. Detta kan göras på flera olika sätt. Det går att auktionera bort hemmet, och på så sätt kan priset ökas rejält beroende på hur många som är intresserade. Vissa överlåter detta steg till en dödsuppköpare, där de går in, värderar dödsboet, sen köper de upp det för en summa de anser den vara värd. De säljer sedan vidare den själva.

Är ni inte intresserade av att ta hand om dödsboet själva, och inte heller är intresserade av att spara några värdesaker så går det att sälja hela dödsbon till en dödsbouppsättare. De tar då hand om all flyttning, sanering, städning, och försäljning av dödsbon.

Välkomna till oss på Hemrent. När du kontaktar oss möts du av människor med lång erfarenhet i branschen och vi fokuserar alltid på att ge den bästa tänkbara servicen.

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17