Flyttstädning : Flyttstädning av ett dödsbo

Vi hjälper privatpersoner, företag, mäklare, kommuner, föreningar, organisationer med flyttstädning i hela Stockholms län med omnejd. Förutom flyttstädning i Stockholm ombesörjer vi även en rad andra tjänster såsom flytthjälp, packning, tömning av förråd, grovstädning, värdering och försäljning/röjning av dödsbo, sanering, storstädning och styling inför en visning.

Vi har fasta kvm priser för flyttstädning i Stockholm. Vi tillhandahåller material och utrustning för städningen.Genom att anlita oss sparar du tid och får garanti på utfört arbete. Det är vanligt att tvist uppstår mellan avflyttande och inflyttande hyresgäst samt köpare/säljare om resultatet på städningen. Kraven på flyttstädning är mycket höga. Städningen är en del i överlåtelsen och har inte annat avtalats ska bostaden vara väl städad vid köparens tillträde. En flyttstädning är en totalrengöring av en bostad och kräver mycket omfattande städning. 

Behöver du hjälp med dödsbostädning i Stockholms län? Vi utför även alla tjänster inom dödsbostädning – saneringsarbeten – grovstädning – röjning och bortforsling av kvarvarande gamla slitna möbler, grovsopor och allt annat. Vi är inte en vanlig städfirma. Och vi utför inte veckostädning eller kontorsstädning. Vi är experter på det vi gör. Grovstädning, grovsopor och sanering är vårt expertis område. Behöver du hjälp ? Vi tar emot beställningar i hela Stockholm län med omnejd.

GLÖM INTE 50 % AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING. NU FÅR DU 50% AVDRAG DIREKT PÅ FAKTURAN. AVDRAGET GÄLLER ENDAST FÖR ARBETSKOSTNADEN OCH PRIVAT PERSONER. Observera att Ett dödsbo kan endast få skattereduktion för arbeten som utförts före dödsfallet. Flyttstädning i samband med avveckling av dödsboet ger dock inte rätt till skattereduktion.

Företaget bakom varumärket www.hemrent.com  innehar F-skattsedel och registrerat på Bolagsverket samt godkänt av skatteverket.
Vi står gärna till tjänst när du behöver hjälp med flyttstädning i i Stockholm.

Ring 08 751 94 04 eller mejla oss gärna redan idag.
Vi har tusentals nöjda kunder genom åren.

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17