Dödsbo säljes. Dödsbon säljes i Stockholms län.

Dödsbon och bohag köpes av Stockholms bästa dödsbo uppköpare. Vi köper hela eller delar av dödsbon utan avgifter och provisioner. Kringtjänster är tömning , grovsopor, sanering och flyttstädning.

Behöver du hjälp med värdering, tömning och städning av ett dödsbo ? Sedan 1996 med vår breda expertis och kunskap har vi hjälpt över 5000 kunder. Vi har ett antal värderingsman med kunskap inom antikviteter och övriga andrahands möbler och prylar. Transport och städpersonalen använder rätt redskap och senaste tekniken för ett bra resultat och nöjda kunder. Ett kvitto på vårt goda arbete och rykte inom dödsbo branschen är att Stockholms Stad och diverse stadsdelsförvaltningar anlitar oss för värdering och tömning/städning av dödsbon. Ett tiotals advokater, jurister, godman, bostadsrättsföreningar rekommenderar oss till sina kunder. När du väljer oss som din leverantör får du tillgång till ett omfattande utbud av tjänster. Vi ombesörjer alla tjänster inom dödsbo branschen såsom värdering och uppköp av bohag och antikviteter, ömtåliga transporter, flyttstädning, bortforsling av grovsopor, sanering (lukt och röksanering), styling inför en visning, hantverk och renoveringstjänster (måleri/tapetsering/golvslipning) med våra egna personal och vårt nätverk som består av noga utvalda leverantörer. Vi kallar det ”En firma som levererar alla tjänster”. Skippa kontakten med många olika firmor för olika tjänster. Ring oss redan idag. Till skillnad från våra konkurrenter har vi en kundservice 08 751 94 04 som är bemannad alla dagar mellan klockan 8:00 – 18:00.

Tänk om ännu en gång till innan du säljer dödsboets egendom på auktioner. Auktionsfirmor är privatägda och vinstdrivande företag. Deras sätt att arbeta är enkelt och lätt att förstå. Att dra in intäkter genom att sälja någon annans egendom och att ta ut provisioner från både köpare och säljare. T. ex. Auktionsfirma A sätter ett utropspris (dvs uppskattad värde på föremålen) för ett föremål. Men ingen lägger bud på internetauktionen. Varan blir osåld. Eller den klubbas för ett pris under uppskattad pris ? Dessutom kommer du att betala provisioner mellan 15-20% och slagavgifter mellan 50-250 kr för varje såld föremål. Skippa det. Vi betalar den exakta värden för dina föremål dvs det uppskattade marknadspriset utan provisioner och slagavgifter. Låt oss säga att du säljer en figurin på auktion för 300 kr ? Du kommer att få endast 50-150 kr efter auktionsfirmans avgifter. Observera att man betalar provisioner och hantering/slagavgifter för varje såld föremål. Genom att sälja hos oss slipper du även 14-30 dagars väntetider för utbetalning. Hos oss får du betalt direkt samma dag eller via banköverföring redan nästa dag efter vårt möte.

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök och informerar dig om våra tjänster för dödsbon. Vi räknar ett pris för värdet på säljbara prylar/möbler/antikviteter och markerar dessa föremål. (Ni får betalt för dessa saker) . Hembesöket tar 30-60 minuter. Väljer du oss som leverantör lånar vi ett ex av bostadsnycklar och skriver ett avtal. Vi påbörjar alltid efter din klartecken. Första dagen av uppdraget sorterar vi säljbara och icke säljbara saker. Vi försöker lämna icke säljbara men användbara saker till välgörenhetsorganisationer. I nästa steg transporterar vi allt annat skräp och grovsopor (tunga slitna möbler, bokhyllor,soffor,sängar, gamla slitna kläder, textiler, köksredskap, kemikaler ) till återvinningscentraler. Till slut ordnar vi det sista med en ordentlig flyttstädning med skriftlig garanti. Som tilläggstjänst kan vi hjälpa till om du behöver hjälp med flytt av dina och anhörigas grejor. Vårt mål är att det skall vara så enkelt som möjligt för dig när du anlitar oss.

Vi betalar Er mellanskillnaden då vi anser att att lösöret har ett högre värde än vad kostnaderna ( bortforsling av grovsopor + flyttstädning ) är.

Vi fakturerar Er/dödsboet mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett lägre värde än vad kostnaderna ( bortforsling av grovsopor + flyttstädning ) är.

Självklart har vi kvalitetsgaranti, skulle hyresvärden/köparen/fastighetsägaren inte skulle vara nöjd med städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella synpunkter.Vi har tusentals nöjda kunder genom åren och tveka inte att kontakta oss. Vi har 20 års erfarenhet inom alla dödsbo tjänster.Vi har Ansvarsförsäkring och godkänt av skatteverket samt registrerade på bolagsverket.

Ring 08 751 94 04 eller använd besöksformuläret högst up i sidan för att boka ett kostnadsfritt besök.

Anlita den bästa firman. Inte den billigaste firman. Det lönar sig i slutändan.

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17