Sanering / Saneringsfirma Stockholm

Söker du en saneringsfirma i Stockholm ? Då har du kommit rätt. Sanering utförs efter en vattenskada, brandskada eller på bostäder/lokaler som är grovt nedsmutsad och luktar så illa att en vanlig städfirma inte kan iordningställa.Vi har speciella utrustning och maskiner för att ta bort gamla mattor, rökskador och tobakslukt, skador av urinlukt och avföring från katter eller hund, beläggningar, golvlim, tjärlim, mattlim, asbest, klinker, flytspackel,byggrester m.m. Det är viktigt att sanering utförs av kunnig företag som har lång erfarenhet inom saneringsarbete eftersom vissa avfall kan innehålla farliga ämnen som anses vara skadlig. Vi har all skyddsutrustning för våra medarbetare och kunders säkerhet. Vårt expertisområde är sanering av nikotin och tobakslukt samt urin och avföringsskador.

Sanering kan utföras även för grovt nedsmutsad bostad vid ett dödsbo eller där det finns alldeles för mycket grovsopor och uppsamling av skräp. Vi skräddarsy även andra kringtjänster såsom rivning, målning, spackling, tapetsering i samband med ett omfattande saneringsarbete.
Söker du en saneringsfirma i Stockholm ?

Vi har goda referenser från privatpersoner, jurister, advokater, bostadsrättsföreningar, stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Vi lämnar alltid skriftlig garanti på vårt arbete.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök.

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17