Dödsbo i Stockholms län

Dödsbo i Storstockholm

Dödsbo : Vi värderar, köper, städar dödsbon i stockholm

Behöver du hjälp med dödsbo ? När du väljer oss som din leverantör får du tillgång till ett omfattande utbud av tjänster som gör ditt projekt bekvämt för dig som kund. Vi ombesörjer alla tjänster inom Dödsbo – Flyttstädning – Bortforsling – Sanering – Hantverk med våra egna pålitliga personal och vårt nätverk som endast består av noga utvalda leverantörer.

Vi börjar alltid med ett hembesök och informerar Er om våra tjänster för dödsbon. Vi bedömer värdet på säljbara prylar och möbler och sparar dessa saker (Ni får betalt för dessa saker) – transporterar allt (tunga äldre möbler, bokhyllor,soffor,sängar)  som skall slängas till återvinningscentralen och slutligen flyttstädar  vi för bästa möjliga skick. Vårt mål är att det skall vara så enkelt som möjligt för Er när Ni anlitar oss.

Vi betalar Er mellanskillnaden då vi anser att att lösöret har ett högre värde än vad kostnaderna (bortforsling + flyttstädning) är.

Vi fakturerar Er/dödsboet mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett lägre värde än vad kostnaderna (bortforsling + flyttstädning) är.

Självklart har vi kvalitetsgaranti, skulle du/nya hyresgästen/köparen/fastighetsägaren inte skulle vara nöjd med städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella synpunkter.Vi har hundratals nöjda kunder genom åren och tveka inte att kontakta oss. Vi har 15 års erfarenhet inom alla dödsbo tjänster.Vi tänker på miljön och använder miljömärkta produkter. Vi har Ansvarsförsäkring på IF. Vi är experter på just Dödsbo och flyttstädning.

Ring oss gärna redan idag. 

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17