Information flyttstädning dödsbo

Efter ett farväl är det inte lätt att hitta motivationen för flyttstädningen av dödsboet. Dags att flytta ut alla minnen. Det är ett hårt slag, och det förstår vi. Därför erbjuder vi hjälp precis när ni behöver det, precis så som ni behöver det, när ni behöver hjälp med flyttstädning dödsbo.

Vi erbjuder en helhetslösning som vi skräddarsyr tillsammans med er, för att ni ska få just den hjälp ni behöver.

Helhetsleverantör dödsbo

Vill ni ha hjälp att flytta ut möblerna ur dödsboet finns vi självklart tillgängliga. Vi hjälper till att bära, att packa och att köra. Vi ser till att inget blir skadat under frakten och allt kommer fram som det ska.

Vi hjälper även till att förflytta det som ska slängas, de möbler som ni inte vill spara, eller det som skadats. Vi hjälper till att fördela det för att lättast kunna bli av med det.

Flyttstädning dödsbo

Är det flyttstädning av dödsboet ni behöver så fixar vi det lika lätt. Vi tar hand om alla sopor från hushållssopor till grovsopor och ser till att sortera det rätt. Sedan tar vi hand om resten av dödsboet, genom att städa iordning det, ta hand om fläckar, damma och dammsuga det som behövs, moppa golven och vid behov luktsanera. Vi ser till att få det i så fint skick som möjligt.

Är ni intresserade av både flytthjälp och flyttstädning av dödsboet är det bara att säga till. Vi kombinerar gärna tjänsterna för att se till att allt går rätt till, hela vägen från att flytta ur till städning. Det blir även lättare för er, då ni kan slappna av lite mer och låta oss sköta slitet.

Vi diskuterar gärna inviduella lösningar för er som kund. Vår vilja är att ni ska ha tid och plats att ta in det som hänt, utan att behöva stressa er igenom  flyttstädningen av dödsboet.

Välkomna till oss på Hemrent. Vi har många års erfarenhet av branschen. Hör gärna av er till oss.

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17