Effektiv luktsanering

Gjort en sökning på luktsanering? Om ditt hem har en kvarhängande dålig lukt som inte vill ge sig så kan luktsanering vara svaret för dig.

Det finns flertal möjliga anledningar till varför dålig lukt kan hänga kvar i ett hem. Det kan ha bildats utifrån ostädad yta, vattenskador, mögel, ruttna råvaror, tobaksrökning eller dödsfall. Även om källan till lukten tagits hand om, så kan lukten sitta kvar i flera år efter. Dessa lukter kan drastiskt försämra innemiljön och kan till och med vara giftig för människor som andas in luften omkring. Vi kan hjälpa dig med luktsaneringen.

Lukter kan fastna i de flesta material som utsätts. Speciellt lukten av mögel kan fastna, även om materialet själv inte har möglat.

Vi ser till att ta reda på så mycket som möjligt innan vi drar igång med luktsaneringen. Efter att ni kontaktat oss så undersöker vi hemmet. Vi letar efter alla punkter där lukten har fastnat, och söker igenom hemmet för att se om källan finns kvar. Hittar vi källan så utformar vi en plan tillsammans med er för att försäkra er om att lukten inte uppstår igen.

Har ni redan tidigare haft kontakt med ett saneringsföretag som pekat ut alla källor ber vi er lämna in så mycket information till oss ni kan i förväg, för ett effektivare planeringsarbete.

Är det endast kvarvarande lukt från innan så ser vi till att göra oss av med lukten snarast möjligt.

Under luktsaneringen ser vi till att ta bort alla gifter som hängt kvar sen innan och får hemmet att dofta som nytt.

Även enstaka föremål som kan ha blivit påverkade av lukten tar vi hand. Det är i många fall lättare att luktsanera föremål än väggar och golv. Dessa kräver långt mer förberedande och tid, då dessa inte får skadas under processen. Vi garanterar att ytan inte bara luktar som den ska, men även att den ser ut som den ska.

Om oss

Varumärket Hemrent.com är ett serviceföretag som verkar i hela Stockholms län. Värdering och avveckling av dödsbon är vårt expertisområde. Personalen består av engagerade och kompetenta medarbetare (värderingsman, säljare, kundservice, förare, städare, flyttgubbar) som har bred kunskap om dödsbofrågor, transporter, ömtåliga föremål, antikviteter, sanering, städning. Det ska vara smidigt, enkelt och säkert för våra kunder. Detta är ett kvitto på tusentals nöjda kunder sedan 1996.

Kontakta oss

Mån-fre kl 8-20
Lör-sön kl 10-17